Medicijnwiel

Om mee te beginnen, in je leven kunnen er gebeurtenissen plaatsvinden die je niet goed kunt verwerken zoals bv ontslag, relatiebreuk, overlijden geliefde enz.
Hierdoor kan je rugzak te vol raken waardoor je uit balans raakt en bv onbewust een muur om je hart plaatst, je chakra's geblokkeerd raken, je veel in je hoofd zit, gewoon niet lekker in je vel zit. Klachten kunnen o.a zijn, erg moe zijn, hoofdpijn, duizelig, niet\slecht slapen, buikpijn, keelklachten.

Voordat we beginnen met het Medicijnwiel ga ik je eerst scannen (met mijn handen langs je lichaam) om te kijken waar de blokkades zitten.
Daarna neem je plaats op een stoel die op het Medicijnwiel (kleed) staat en beginnen we met de healing.


Het Medicijnwiel is een soort meditatie waarbij ik samen met de Spirits van de 7 windrichtingen (Oost,West, Noord, Zuid, Boven, Beneden en je eigen Spirit) de healing mag geven. Hierbij kan ik niks sturen, de Spirits werken met eigen energieën.


Wat je ervaart tijdens de healing met het medicijnwiel is voor iedere persoon anders omdat iedereen andere bagage in de rugzak heeft. Na de krachtige healing met het Medicijnwiel ga ik je weer scannen om te kijken of de chakra's weer in balans zijn.

Ook is het mogelijk om na de healing met het Medicijnwiel een kaart te trekken voor een zetje in juiste richting, inzicht of antwoord op een vraag en daarvoor gebruik ik medicijn kaarten en\of moeder aarde kaarten.

Prijs: 70

Pinnen is helaas niet mogelijk.