Shambhala Eenheid opleiding

Shambhala Eenheid opleiding,

Shambhala betekent vrijheid staat voor onvoorwaardelijke liefde. Vrijheid in het zoeken naar de kwaliteiten in jezelf en voor spirituele ontwikkeling dat jou naar eenheid leidt.

Shambhala dateert uit de tijd van Lemurie/ Atlantis. Als we ons verbinden met die tijd voelen we dat Lemurie duidelijk in een hogere trilling vertoeft. Dat wil zeggen dat de verbinding met het goddelijke alom aanwezig is en dat er zeer weinig dualiteit of vervalenergie aanwezig is. Als we een sprong voorwaarts maken naar Atlantis kunnen we merken/ voelen dat er 2 verschillende stromingen of trillingsfreqenties zijn. De ene stroming heeft een duidelijk doel om de mensheid in haar macht te krijgen en te houden. De andere stroming heeft een voelbaar hogere trilling en zijn het de meesters die zijn overgebleven van Lemurie Hun doel is heel duidelijk, ze willen de mensheid weer herenigen in eenheid en goddelijkheid. Deze mooie energie is duizenden jaren geleden zo goed als verloren gegaan door de ondergang van Lemurie en Atlantis.

Een van de meesters van Lemurie, St Germain heeft aan Ian Henderson en Marjo van Weenen gevraagd om Shambhala MDH te updaten en zo is Shambhala Eenheid opleiding ontstaan.Behalve de unieke krachten van de 8 Shambhala Eenheid symbolen, zitten alle Reiki-en Shambhala MDH symbolen verwerkt en opgenomen in de afstemming van Shambhala Eenheid.

Waarom Shambhala Eenheid opleiding,

* Shambhala Eenheid is op dit moment de krachtigste, afgestemde frequentie in Universele Energie.

* Via eigen intenties op elk moment aan te passen aan de huidige trillingsfrequentie.

* De Universele Energie activeert liefdevol jouw zelf genezend vermogen.

* Shambhala Eenheid afstemming brengt alle Chakra’s voor altijd in `actieve balans.

* Zeer korte behandeltijd, door de enorme kracht.

* Je handen zijn een van de instrumenten om de energie door te geven.

* Het is voor mens, dier, plant, mineraal en vele andere mogelijkheden.

* Werken vanuit intuïtie, vanuit het hart, zonder beperkingen, zonder regels en breed inzetbaar.

* Naast de mannelijke energie wordt ook jouw vrouwelijke energie geactiveerd.

* Dualiteit maakt plaats voor gevoel van eenheid.

* Bewust worden van je creatieve scheppende vermogen en deze zonder ego in te zetten.

* Scheppen, creëren en manifesteren zijn de mogelijkheden.

* Je wordt bewust dat alles een is, deel van de Bron, het Universum.

Heb je al Reiki of SMDH, dan is het een prachtige basis om je energie frequentie te verhogen. Ook zijn de afstemmingen geschikt voor( jonge) kinderen en dieren. Het niveau van de afstemming is afhankelijk van wat het kind/dier aan kan.

 

 Afstemmingen Shambhala Eenheid,

Er zijn vijf niveaus van afstemming in Shambhala Eenheid.
De “ niveau’s ” van afstemming hebben te maken met het verhogen van de trillingsfrequentie in jezelf om de reis van Shambhala Eenheid te maken.

Het 1e niveau:
Bij de eerste niveau ontvang je tevens de geschiedenis zodat je de evolutiesprong van de mens kan begrijpen, dat je jezelf kunt genezen en anderen op een directe manier, door je intentie in te zetten. Verder de samensmelting van de elektrische (mannelijke) en magnetische (vrouwelijke) energie binnen in jezelf.

Het 2e niveau:
Het tweede niveau van Shambhala Eenheid staat je toe om op afstand mentale genezingsenergie te sturen naar mensen, situaties en plaatsen. Er worden symbolen aangereikt die dit mogelijk maken. Je spreekt de symbolen uit, je denkt aan je doel en je laat de Shambhala-energie stromen. Extra in deze afstemming is de evolutionaire sprong door de goddelijke vrouwelijke energie haar gelijkwaardige rol te laten vertolken. In eerste instantie binnen in onszelf waardoor het resultaat boekt en vervolgens ook buiten onszelf en dat uiteraard wereldwijd. Het wordt nu steeds duidelijker dat het om balans gaat en de energie van de drie-eenheid. Er wordt heel veel informatie behandeld rondom het transformeren van ego naar liefde.

Het 3de niveau:
Het derde niveau omvat nog meer nieuwe symbolen en educatieve films die je helpen een steeds hoger trillende waarheid te bereiken. Weg zijn de tijden waarin verantwoordelijkheid geen plaats had in de afstemmingen. Shambhala Eenheid wijst van beide kanten de verantwoordelijkheden aan. We gaan veel dieper in op ons energiesysteem.

Het 4de niveau:
Op dit deze niveau ontvang je symbolen die genezing brengen op spiritueel niveau. We gaan dieper in op communicatie, zielsafspraken en zielsplinters.

Het 5de niveau:
Het 5de niveau is het meester niveau in Shambhala Eenheid en bevat nog meer video’s, inzichten en toegevoegde informatie. Deze laten zien waarom Germain gekozen heeft voor deze wijze van afstemmen/opleiden. Er vindt een afstemming plaats en tevens is het een dag van “hands on “ werken en zien hoe men een healing voor zichzelf, anderen en eventueel op grotere schaal kan geven. Er wordt aangereikt “ hands on” hoe een afstemming te gaan doen. Het 5de niveau heeft meer te maken met het vertoeven en verblijven in het ” bewust bewustzijnsniveau ” en de sprong naar het goddelijke bewustzijnsniveau.

Na deze afstemming kun je zelf afstemming verzorgen voor de vijf niveau’ s in Shambhala Eenheid. Al is het misschien niet je intentie om Shambhala Eenheid te instrueren, verbaas je niet als je wel die aandrang hebt om Shambhala te delen en te geven aan anderen als je eenmaal het 5e niveau van de opleiding hebt bereikt.

 

Shambhala Eenheid opleiding bevat materialen in pdf, filmpjes en oefeningen die je kunt blijven doen.

De opleiding geef ik  per dag 1 niveau of 2 niveau’s in een dag. Uiteraard is overleg mogelijk.

Heb je behoefte aan meer informatie, vul dan het contactformulier in onderaan mijn website en ik neem z.s.m.contact met je op.

 

Kosten voor  5 niveau’s in 3 niet aaneengeschakelde dagen € 370

Kosten voor 1 niveau per dag € 100


Bij aanmelding vraag ik € 20 inschrijfgeld

die verrekend wordt op het totaal bedrag.  

 

Pinnen is helaas niet mogelijk.