Shambhala Eenheid 

                            Shambhala Eenheid Healing,

 In mijn praktijk werk ik met Shambhala Eenheid energie,

De oorsprong van Shambhala ligt in Lemurie/Atlantis maar is duizenden jaren geleden zo goed als verloren gegaan. In 2009 is deze energie terug gegeven aan de mensheid door Saint Germain via Ian Henderson en Marjo van Weenen. Nu in deze snelle tijd en veel veranderingen op aarde mogen mensen, dieren en planten deze energie weer gaan ervaren en met deze energie healingen ontvangen omdat deze het proces iets makkelijker maakt.

Shambhala  energie is een hoge frequentie die liefdevol maar ook krachtig is. Naast het mannelijke/elektrische mag het vrouwelijke/magnetische evenveel aanwezig zijn zodat wij in balans komen.  Omdat Shambhala energie een eigen denkvermogen heeft, stroomt deze via mijn handen (ik ben slechts doorgeef luik) naar de delen van het lichaam die het hardst nodig hebben.

Deze krachtige energie brengt een breed scala aan genezende effecten teweeg bij bijvoorbeeld:

Fysiek

Het verminderen van spierspanning, verlicht pijn ( hoofdpijn, buikpijn enz.),verhelpt vermoeidheid, brengt energieën in evenwicht, versterkt het zelfhelende vermogen van het lichaam.

Emotioneel  en mentaal

Ontspant lichaam en geest, helpt onderdrukte gevoelens (blokkades chakra`s) los te maken, bevordert een positieve instelling, helpt innerlijke kracht te versterken. Het begeleid je naar flexibele gedachten en nieuwe waarheden/inzichten over het leven. Het helpt je groeien naar eenheidsgevoel.

Prijs: 70

Pinnen is helaas niet mogelijk.