top of page
IMG-2427.jpg

                          Drumhealing

 

Wat doet de drum;

* De vibratie van de drum trilt diep in je lichaam door en helpt je helemaal te ontspannen en weerstand en spanning uit je lichaam neemt af waardoor er ruimte komt voor heling en herstel.

* De vibratie van de drum helpt om de energiebanen in je lichaam in balans te brengen en weer te laten stromen, en weer in je lichaam te komen waardoor je weer kunt gaan voelen.

* De vibratie van de drum maakt fysiek en emotioneel trauma en blokkades op een zachte manier los en /of kan in sommige gevallen zelfs oplossen.

*De vibratie van de drum helpt op een andere manier om inzicht te krijgen in zaken en dingen om de processen te versnellen en ondersteunen.

* De vibratie van de drum helpt om het hoofd of gedachten uit te schakelen omdat de hersenen in een droomstaat / meditatieve staat worden gebracht. Op deze wijze kun jij bij je innerlijke wijsheid en kennis, waar alle informatie aanwezig zijn die jij nodig hebt voor healing, inzichten, aanwijzingen en antwoorden om de stappen te kunnen maken die de verandering in je leven en gezondheid brengen.

 

 ​* Drum sessie is voor healing van fysieke en / of psychologische     klachten

bottom of page