Drum Healing

 

Hoi Marian,

Sinds de behandeling met de drum heb ik geen hoofdpijnklachten meer nadat ik Corona heb gehad. Echt zo fijn! Ook merk ik dat ik weer wat meer bewust ben van mijn eigen grenzen, waardoor ik deze grenzen beter kan voelen en bewaken. Dit voelt zoveel fijner! Ga minder gauw over mijn grens en geniet intenser van de dingen die ik doe.

Het Medicijnwiel

Hoi Marian! 
Nog even een update hoe het gaat:
Ik merk de laatste dagen steeds meer verbeteringen, ik ben niet meer angstig geweest, geen hyperventilatie, geen extreme ongecontroleerde verdrietig, durf weer ‘vrij’ auto te rijden, alleen lange wandeltochten te maken en mijn zoontje is minder gericht naar mij. Ik voel me echt een ander mens, gelukkiger en vrijer!!! Zo dankbaar voor wat je hebt gedaan.  De oude ik is weer terug, zo voelt het!!!

Zuiveren Huis

Door het plaatsen van de cirkel onder ons huis voelt het hier weer rustig aan.
Ik zie bij de kinderen geen angst meer op de overloop daar waar ze eerder wel angstig waren.
Het magische zakje geeft de jongste een veilig gevoel. Hij durft nu gewoon zijn bed weer uit.
Het is echt zijn zakje, en niemand mag erin kijken!
Marian heeft het hem zo goed en mooi verteld dat hij het direct oppakt!

4 jaar is hij

 

Het Medicijnwiel

Ey Marian! Ik zou je nog laten weten hoe het met me gaat!
Nou ik kan je zeggen dat het echt een stuk beter gaat! Ik voel me ‘ lichter ‘ veel meer ontspannen en veel minder last van angsten!
Mijn moeder was ook heel erg blij met de boodschap van papa. Ze zou graag ook zelf een keer een behandeling willen.
Ik heb ook het teken van de roofvogel afgelopen week gehad! Bedankt voor dit alles!! Heel fijn 
Liefs 

Het Medicijnwiel

Met heel andere klachten dan anders bezocht ik dit keer Praktijk Tangare en nam plaats op het medicijnwiel. Wederom een magische

ervaring. Ik zat erg in mijn hoofd en besprak voor de sessie mijn probleem. Ik miste oprechte interesse van mijn vader. Hij vraagt niet vaak inhoudelijk tot in detail wat er in mij omgaat of waar ik mee bezig ben. Het maakte me wat verdrietig en neerslachtig. Ik dacht dat het aan hem lag. Het contact met mijn moeder daarentegen was wel inhoudelijker maar zij geeft zoveel dat het soms ook wat als to much ervaren wordt.

Ik had dus wel een bepaald oordeel over mijn ouders. Ik gaf me volledig over en Marian kan als geen ander energie waarnemen en resoneert helemaal mee
met de vraagstelling. Geweldig. Ik kreeg te horen dat het niet mijn
vader was die geen interesse had maar dat ik een muur had
opgebouwd en hij niets liever wil dan zijn armen aan mij uitreiken, maar dat ik het dus zelf tegenhield. Mijn moeder daarentegen moest ik begrenzen omdat die makkelijk over mijn grenzen heen ging. Met andere woorden ik kreeg een stevige stukje reflectie om mijn oren en er gebeurde van alles met mijn lichaam tijdens de sessie.

Marian gaf aan dat het zou kunnen dat het contact vanaf de sessie beter
zou worden. Ons contact is aanzienlijk verbeterd. Ik heb mijn grenzen gesteld en ik heb mijn muur afgebroken. Ten opzichte van mijn ouders ben ik altijd al anders geweest en een zorgenkind maar nu lijkt het wel of we elkaar op een bepaalde manier allemaal losgelaten hebben en een gezondere verbinding hebben.

Ik voel me niet meer verantwoordelijk voor hen en zij niet meer voor mij. Ik ben eindelijk in mijn volwassenheid gestapt door het loslaten van waardoor mijn onafhankelijkheid is gegroeid en de verbinding tussen mijn ouders en mij juist veel intenser is geworden.

Vanuit eigen ervaring heb ik nu diverse sessies mogen meemaken bij Praktijk Tangare. De oeroude indianenwijsheid en de werking van het medicijnwiel en Marian haar energie en to the point heldere verwoording zijn echt oplossingsgericht en helend. Daarnaast geeft Marian diverse oplossingsgerichte tools waardoor ik nu ook zelf veel
eigen methodes heb ontdekt om mijn zelf genezend vermogen in werking te stellen en lukt het me een keer niet dan weet ik waar ik moet zijn.

Het Medicijnwiel

Ik had jarenlang moeite met in slaap vallen: tot laat in de nacht nog wakker terwijl ik de volgende dag vroeg op moet om te werken. Ik heb van alles geprobeerd om sneller en op tijd in slaap te vallen: relaxing music op zetten voor het slapen gaan, 1/2 uur voor het slapen gaan telefoon uit, sporten om mezelf meer moe te maken, boeken lezen ect. Niks hielp. Ik werd er een beetje hopeloos van. Na vele pogingen zonder het gewenste resultaat ben ik naar Marian en haar medicijnenwiel gegaan. Ik ervaarde dit als een beetje spannend en toch een fijne rustgevende gevoel erbij. Het ging op een fijne tempo: mijn eigen tempo. Hoe opener: hoe meer ik ervaarde en voelde. Nadat we klaar waren was het rustig en fijn even bijkomen. Na mijn bezoekje aan het medicijnenwiel slaap ik heerlijk, op tijd: de blokkades die tussen mij en het op tijd slapen lagen zijn weg! Dat geeft mij zo'n gerust gevoel in de avond al voor het slapen gaan omdat ik weet dat wanneer ik op mijn bed zal liggen: ik niet meer uren en uren wakker blijf liggen. Ik ben erg tevreden en ben erg blij dat Marian mij op deze manier geholpen heeft en nieuwe inzichten gegeven heeft.

Ik kan weer eindelijk lekker en op tijd slapen

 

Het Medicijnwiel

Afgelopen zomer gaf ik mezelf een therapie cadeau bij Marian, dit keer niet omdat ik me zo ellendig voelde maar puur om te kijken of er zich nog wat zou aandienen. Ik had al verschillende sessies bij Marian gehad en tussendoor ook nog even elders ervaring opgedaan maar dat voelde niet goed. Bij Marian voel ik me veilig, durf ik me vol vertrouwen over te geven omdat het gewoon klopt, ze aardig is, niet zweverig is, maar met humor geniet van haar werk.

 

Zo nam ik plaats op het medicijnwiel en gaf me volledig over. Het was alsof mijn lichaam als het ware een eigen leven ging leiden zonder dat het angstig aanvoelde. Ik schoot er af en toe gewoon van in de lach, zoveel er gebeurde. Marian heeft zich gespecialiseerd in de indiaanse wijsheden en werkt onder andere met windrichtingen. Bij sommige windrichtingen gebeurde er niet veel maar bij andere windrichtingen gaf mijn lichaam aan waar er nog blokkades waren en niet te zuinig……die waren er absoluut nog.  Ik kon het allemaal niet verklaren maar de uitleg van Marian was helder en de heling werd direct ingezet. Sindsdien heb ik geen sessies meer nodig gehad. Ik heb de kracht in mezelf teruggevonden en kan nu zelf makkelijk contact maken met mijn eigen energetisch lichaam en heb veel tools mogen ontvangen om mij zelf te leren helen.

 

Sinds Marian op mijn pad is gekomen is mijn leven enorm veranderd. Ik ben veel zelfverzekerder en bewuster geworden. Ik geloofde altijd al in wonderen maar nu ook weer volledig in de magie van het leven. Als er zich weer wat aandient, omdat het leven nu eenmaal uitdagingen met zich meebrengt weet ik waar ik moet zijn want een leven vol overgave en vol vertrouwen is zo veel fijner dan een leven vanuit angst. Ik ga ondanks corona weer fluitend en zingend deze tijd door omdat ik de liefde weer in mezelf heb gevonden en dat gun ik iedereen. Dus ik zou zeggen: Geef je zelf een cadeau waar je echt wat aan hebt als je nu niet positief in het leven staat.

Het Medicijnwiel

Lieve Marian,

dank je wel voor de mooie behandeling met het medicijnwiel. Wat een bijzondere en mooie ervaring was het. Dat er zoveel emoties en blokkades en kracht in me zat, dat had ik niet verwacht. ik kom graag nog een keer aan voor een vervolg.