Het Medicijnwiel

Afgelopen zomer gaf ik mezelf een therapie cadeau bij Marian, dit keer niet omdat ik me zo ellendig voelde maar puur om te kijken of er zich nog wat zou aandienen. Ik had al verschillende sessies bij Marian gehad en tussendoor ook nog even elders ervaring opgedaan maar dat voelde niet goed. Bij Marian voel ik me veilig, durf ik me vol vertrouwen over te geven omdat het gewoon klopt, ze aardig is, niet zweverig is, maar met humor geniet van haar werk.

 

Zo nam ik plaats op het medicijnwiel en gaf me volledig over. Het was alsof mijn lichaam als het ware een eigen leven ging leiden zonder dat het angstig aanvoelde. Ik schoot er af en toe gewoon van in de lach, zoveel er gebeurde. Marian heeft zich gespecialiseerd in de indiaanse wijsheden en werkt onder andere met windrichtingen. Bij sommige windrichtingen gebeurde er niet veel maar bij andere windrichtingen gaf mijn lichaam aan waar er nog blokkades waren en niet te zuinig……die waren er absoluut nog.  Ik kon het allemaal niet verklaren maar de uitleg van Marian was helder en de heling werd direct ingezet. Sindsdien heb ik geen sessies meer nodig gehad. Ik heb de kracht in mezelf teruggevonden en kan nu zelf makkelijk contact maken met mijn eigen energetisch lichaam en heb veel tools mogen ontvangen om mij zelf te leren helen.

 

Sinds Marian op mijn pad is gekomen is mijn leven enorm veranderd. Ik ben veel zelfverzekerder en bewuster geworden. Ik geloofde altijd al in wonderen maar nu ook weer volledig in de magie van het leven. Als er zich weer wat aandient, omdat het leven nu eenmaal uitdagingen met zich meebrengt weet ik waar ik moet zijn want een leven vol overgave en vol vertrouwen is zo veel fijner dan een leven vanuit angst. Ik ga ondanks corona weer fluitend en zingend deze tijd door omdat ik de liefde weer in mezelf heb gevonden en dat gun ik iedereen. Dus ik zou zeggen: Geef je zelf een cadeau waar je echt wat aan hebt als je nu niet positief in het leven staat.

Touch of Matrix

 

En toen kwam Marian op mijn pad

Op advies van mijn buurman  heb ik de website van Praktijk Tangara bezocht. Ik voelde me op dat moment erg depressief en eerlijk waar, als het leven op zou houden te bestaan, had ik dat helemaal niet erg gevonden. Ik stond al maanden op de wachtlijst voor nieuwe reguliere hulpverlening omdat het niet meer klikte met mijn huidige. Al lezende op de website sprak mij “Touch of Matrix” als mogelijke behandeling het meeste aan. Maar om te investeren in je zelf zonder dat je van te voren zeker weet of het helpt, en of het zou klikken met de therapeut lieten mij toch nog even twijfelen. Zou het niet te zweverig zijn? Wat zouden anderen hier van vinden? waren terugkomende gedachten. Ik heb het even laten bezinken maar het liet me niet los, steeds dacht ik weer terug aan de mogelijke optie van de “Touch of Matrix”.  

Afgelopen zomer bezocht ik Praktijk Tangare dan ook. Een vriendelijke vrouw ontving mij. Een vrouw met twee benen op de grond, dat had ik direct door. Een vrouw die zelfverzekerd is,  niet om de hete brei heen draait en met een flinke dosis humor te werk gaat. We hebben de intakeformulieren ingevuld en na die tijd vroeg ze wat ik wilde bereiken met de behandeling. Het enige wat ik wilde was: mijn levenslust terug. Omdat mij verteld werd, dat ik mijn eigen therapeut ben bij de sessies, heb ik me  dan ook volledig overgegeven want, baadt het niet schaadt het niet, dacht ik. Ik had vertrouwen in de sessie en dat is wel belangrijk. Maar dat ik daadwerkelijk na 1 uitgebreide sessie mezelf al soepeler voelde, dat pijnen, die ik al lang had, grotendeels waren verdwenen, dat ik mijn lichaam voelde op een manier die ik me niet eens meer kon herinneren en dat ik echt, na 1 sessie mijn levenslust alweer terug had……..Dat had ik nooit maar dan ook nooit kunnen geloven maar dat is dus wat er werkelijk waar is gebeurd. Dankzij deze therapie en de daaruit voorvloeiende bewustwording gaat het leven me weer meer en meer voor de wind. “Touch of Matrix” van Prakijk Tangare is het beste cadeau wat ik mezelf heb gegeven. Mocht ik onbedoeld toch weer in oude patronen terecht komen dan, trek ik direct aan de bel want binnen no-time zit ik dan weer lekker in mijn vel. Echt een aanrader. Ik hoop dat dit soort therapieën regulier aangeboden gaan worden want ik gun het echt iedereen!

Touch of Matrix (opleiding)


Het gaat goed. Lopen is beter, zelfs op blote voeten. Mijn tenen klauwen niet meer in de schoenen. Op blote voeten nog een klein beetje. Geen last meer van de rug. Loop rechter. Alleen nog slecht slapen, doordat ik zo vaak eruit moet om een beetje te plassen . Gisteravond zat ik in de stoel, niet tegen de leuning en mijn bovenlijf kon ik niet stil houden. Ging iets schommelen

Touch of Matrix (opleiding)

Ik heb vanmorgen enorm genoten van jou behandeling. Je hebt veel blokkades weggenomen. Ik heb de hele dag het gevoel dat ik op wolken loop. Lekker overal ontspannen. En ja wat ik nooit had durven hopen is dat ik sinds vanmorgen water ben gaan drinken. Vanmiddag een halve liter fles gevuld en jou middeltje met de handen toegepast en ik heb er vandaag al 2 leeg. Vanmiddag ook 2 uurtjes lekker geslapen. Ik raad het iedereen aan. Het is voor herhaling vatbaar.

Touch of Matrix (opleiding)

Goedemorgen Marian, de rechterarm gebruik ik meer en de vingers klauwen dan niet. Nu heb ik andere pijn in mijn rug. Het slapen is nog steeds slecht. Ik moet nog steeds kleine beetjes plassen. Mijn linkerbeen trilt niet meer als ik moet plassen en ik ben nu op tijd bij de wc.

Touch of Matrix (opleiding)

Ik heb een fantastische ervaring gehad bij de tweede behandeling. Mijn moeder heeft me geholpen om de vervelende ervaringen met mijn vader te vergeven. Dit was moeilijk omdat ik mijn moeder in levende lijve zag in een geelrode wolk. Ook heb ik in een spiegel durven te kijken. Dit doe ik nu elke dag. Ik durf mezelf te waarderen en te zeggen ik mag er zijn. Waar ik heel trots op ben is dat ik met de rug naar een deur heb durven te zitten. Ik vond dit wel spannend maar ik ben blijven zitten. De behandelingen van Marian helpen mij om zware emotionele herinneringen te verwerken en mensen te vergeven.

Touch of Matrix (opleiding)

Relax, moe en ontspannen, dat zijn onze gevoelens. H ligt te slapen op de bank. Hij slaapt altijd heel onrustig. Nu hoor ik amper iets, nog nooit zo ontspannen meegemaakt. Bij mij hangt alles los, benen liggen relaxt op elkaar, schouders zakken vanzelf naar beneden. Ook iets minder dizzy, sta wat steviger op de aarde. Nogmaals super bedankt lieve kanjer xxx Het was superfijn

 

Ff update: werd gisteren wakker met keelpijn. Vanochtend nog niet weg, ook last van de plek van mijn maag, zonnevlecht. Niet lekker natuurlijk, maar zie het positief. De troep, het verleden, de shit moet eruit. H. slaapt nog steeds stuk rustiger. Hij kan merk ik ook wat sneller zorgen weer wat loslaten.

Touch of Matrix (opleiding)

Ik was erg moe, snel prikkelbaar en diverse woede uitbarstingen. Ben veel te druk op het werk. Daardoor nam ik het werk mee naar huis, voornamelijk in mijn hoofd. Gevolg was dat ik hele nachten problemen lag op te lossen, in mijn slaap.  Daardoor word je heel erg moe wakker. Ik zat in een visuele cirkel, waar ik niet meer uit kwam. Toen heb ik een afspraak gemaakt bij Marian Huisman om mijn hersenen te defragmenteren. Zo werkt dat niet, kwam ik later achter. Na de behandeling (een hele gewaarwording!! Bijna niet te omschrijven ) bij Marian heb ik heerlijk geslapen, mijn werk was niet meer aanwezig. De dag erna was het nog net zo druk op het werk, alleen heb ik.het anders ervaren. Ik was vrolijker en laat me niet meer gek maken. Nadat ik naar huis ging, ben ik niet meer met het werk bezig.  Ik had rust in mijn hoofd. Ook de nachten zijn nu weer goed. Wordt uitgerust wakker. Dat je in staat bent, met hulp van Marian, om je eigen lichaam te 'resetten', is een bijzondere ervaring. Maar het werkt! Ik heb het mee mogen maken. Marian, bedankt!!

Touch of Matrix (opleiding)

Voordat ik naar Marian ging was ik best zenuwachtig. Wat staat mij te gebeuren?? 
Bij de eerste aanraking meteen boem. Je voelt dat je lichaam wil gaan werken. Marian begint met je lichaam in de juiste positie te zetten. Tijdens het rechtzetten voel je je lichaamsdeel daadwerkelijk veranderen van positie. Dit gebeurd terwijl je je gehele lichaam rondjes voelt balanceren en voelt wiegen. 
Zodra mijn knieën in positie stonden, waarbij ik even door mn knieën zakte, en Marian verder ging met mn rug voelde ik een strijd ontstaan tussen beide. Mijn knieën wilde hun nieuwe positie niet opgeven en mijn rug moest zn eigen positie maar innemen.  
Bij mij bleef er 1 plek in mn billen die vervelend was. Het voelde als pijn en branden. Het verschoof wel maar het bleef bestaan. Dit was de plek waar ik mn vitamine b12 ingespoten had gekregen. Iets wat mn lichaam WEL nodig heeft en niet wilde opgeven. Voor mij het bewijs dat mij lichaam heel goed weet wat het vandaag moet doen!
Toen ik eenmaal op de bank lag voelde ik me veiliger omdat mn lichaam geen rondjes meer draaide of ging wiegen. Ik voelde alle oude informatie uit mn hoofd weg spuiten als water uit een waterval. Soms zag ik ook beelden bij de informatie die ik los moest laten. Sommige beelden snapte ik niet maar ach, ik heb je niet meer nodig dus je mag bij mn hoofd er uit. Op een gegeven moment voelde ik een stroom nieuwe informatie en energie bij mn voeten naar binnen stromen. Dit voelde goed, die goede sterk en ik ontving het met open armen. 
Marian begon hardop vragen te stellen in zichzelf. Zij vertelde niet het antwoord wat ze hierop kreeg. Ik merkte dat ik daardoor werd afgeleid maar het lukte me ook om het weer los te laten. 
De uitstroom van informatie eindigde i een fikse hoofdpijn. Alsof het laatste stukje oud niet wilde vertrekken. Gelukkig was de nieuwe mij sterk genoeg om door te zetten en verdween de hoofdpijn al snel. 
Na de behandeling is water erg welkom. Je lichaam heeft hard gewerkt. Is moe maar voldaan. Ik vond het moeilijk om bij Marian weg te gaan. Ze heeft me enorm geholpen en ik was bang om terug te vallen zodra ik weg zou gaan. Het kaartje en de tekst die ik mee kreeg helpen mij om het nieuwe vast te houden. “Het blijft en word alleen maar beter”. Ik zeg het regelmatig! Ik zie de wereld nu anders. Alsof mn bril (die ik niet heb) eens flink gepoetst is. Ook aanrakingen, smaken en geuren lijken in eens anders. 
De dag erna voelde ik nog “nare” plekken in mijn schouder en rug. Met de tekst van Marian en het knippen van mijn vingers liet ik deze plekken verbrijzelen en voerde ik de kleine stukjes makkelijk af. 
Ik ben nieuw, mijn lichaam is nieuw en dit is wat ik vast wil houden. Ik schrijf dit stuk in het vliegtuig, twee dagen na de behandeling. Op vakantie gaan is mijn grootste stresfactor. Correctie WAS mijn grootste stresfactor. Het is niet meer zo. Het vliegen blijft spannend, helaas, maar dan op een gezonde normale manier. 
Dank je wel Marian voor dit prachtige cadeau!!! Ik weet niet hoe ik je ooit genoeg kan bedanken. 
Dank je wel!!

Touch of Matrix (opleiding)

 

Touch of Matrix, wauw wat een mooie ervaring is dat.

Het was mij enorm in de rug geschoten, zo erg dat ik niet zelf zonder hulp meer kon lopen. Strompelend kwam ik binnen bij Marian, wat voelde ik mij naar en ongemakkelijk. Marian stelde mij direct op mijn gemak, wat was dat fijn. 

Ze begon met de behandeling, en wat was dat fijn, de krampen die ik had stopte direct. Het voelde alsof er echt een hele lading van mij af viel. Ik was volkomen ontspannen, wat ik daarvoor echt helemaal niet kon. En alsof er een wonder gebeurde, ik kon zelf terug naar huis lopen, zoveel minder was de pijn. Echt heel bijzonder.

 

De volgende behandeling was uitgebreider, ook voor mijn andere '' klachten'' Hoog gevoelig en chronische vermoeidheid. Wederom weer een hele fijne behandeling. Mijn hele lichaam kwam mooi in balans en dit voel je gebeuren, het voelt echt heerlijk! 

Na de behandeling voelde ik me als nooit tevoren, zoveel rustiger, zoveel krachtiger, veel meer energie. Waar ik me eerder dagen lang druk kon maken om dingen die mij gezegd werden, laat ik het nu gewoon los, het komt niet meer binnen. Mijn energie is zoveel beter, ik hou de dingen veel beter vol.

 

Ik was de gelukkige met nog een nieuwere versie van de Touch of Matrix, omdat mijn rugpijn nog niet helemaal weg was. Ook dit was een hele fijne behandeling, echt een hele mooie ervaring. Heel bewust maakte ik deze behandeling mee, stap voor stap voel je alles uit je lichaam en hoofd laten gaan, je ziet en voelt zoveel moois, er word zoveel duidelijk, zo positief en fijn. Alle nare ervaringen en trauma's vallen van je af, en dat zonder er over te moeten praten. 

Marian voelt ook zo fijn met je mee, dat voelt echt als een steun in de rug tijdens de behandeling. 

Na deze behandeling voelde ik me helemaal als herboren! Wat een verademing, wat veel inzichten, en wat voelt mijn lichaam super goed! De energie stroomt door mijn lijf, mijn rugpijn is weg en wat voel ik mij krachtig, alsof ik de hele wereld aan kan! Zo heb ik mij nog nooit gevoeld, altijd onzeker en terug getrokken, en nu.. Ik durf er gewoon te gaan staan. Voel me zeker, energiek en pijnvrij. Ook voor mijn hoog gevoeligheid heb ik een heleboel tips gekregen, waar ik heel blij mee ben, want ook deze tips werken heel erg goed.

 

Lieve Marian, nogmaals heel erg bedankt!

Touch of Matrix (opleiding)

Vandaag weer een fijne behandeling gehad. Ik heb op dit moment bijna geen pijn aan mijn knie. Ik ben bij mijn gevoelens geweest met hevige tranen. Het voelt nu fijn en ben hierdoor erg moe. Ook bij het kaart trekken kwam ik bij de gevoelens. Ik kwam bij de roze roos. Heb mezelf een bos roze rozen cadeau gedaan en de roze roos op se telefoon gezet als achtergrond. Een behandeling bij Praktijk Tangare is voor iedereen aan te raden. Je knapt er enorm van op.

Touch of Matrix (opleiding)

Gisteren weer een fijne behandeling voor mijn ademhaling gehad. Ik ademde altijd hoog en nu lukt het me om mijn ademhaling naar de buik te krijgen. Ik moet wel goed mijn aandacht naar de buik brengen. Vandaag nog erg moe. Heb vanmiddag ook even geslapen. Het is een fijne ervaring om goed te kunnen ademen. Niet meer kortademig zijn en veel meer rust in mijn lichaam