top of page
IMG-4527.jpg

                              Reconnection

Reconnection is werken met de dimensies van licht, het Spiritveld (wordt o.a. ook Bron of Universum genoemd) en je ware essentie om daarmee te her-verbinden. Deze verbindingen zijn er altijd al geweest maar we zijn ons er niet meer bewust van. Nu in deze tijd mogen we er weer bewust van worden om deze frequenties toe te laten tot in het diepste van ons wezen. Om je hart te openen en te verbinden met je innerlijke wereld en wijsheid.

 

Naar binnen keren en je innerlijke wereld te ontdekken. De schaduwkanten van je wezen aankijken Alles wat opkomt aan angst, verdriet, gevoel van verzet of vastzitten enz. zijn delen van je die heelheid zoeken, omarmt willen worden zodat ze gehoord en geheeld kunnen worden in liefde.

Het niet meer wegduwen omdat het oncomfortabel voelt maar luisteren en voelen van die frequenties van angst, oude wonden, overtuigingen enz. om het te transformeren, en te laten oplossen.

 

Het Spiritveld is een veld van leegte, ruimte, van zijn. Deze leegte/ruimte is een veld van puur licht waarin healing, transfiguratie,transformatie en gidsing mogelijk is. Het Spiritveld is ook het veld van oneindige mogelijkheden en van manifestatie voor hoe jij je wil voelen en zijn.

 

Met Reconnection begeleid ik je met drum/ratel naar het Spiritveld voor healing, gidsing en manifestatie zodat je een nieuwe versie van jezelf kunt zijn en je ware potentieel kunt laten zien.

 

Je ware natuur is licht

Je essentie is licht

De levenskracht die weer gaat stromen

Je weer gaat stralen.

 

bottom of page