top of page
IMG-2427.jpg

                          Drumhealing

 

Wanneer je druk bent met alles en iedereen, en je je moe voelt, gespannen bent, slecht slaapt, helemaal in je hoofd zit, een kort lontje hebt, jezelf helemaal voorbij loopt.

Wanneer je lichaam begint te protesteren door klachten en pijntjes, hoofdpijn, rugpijn, schouderklachten, buikklachten, benauwd voelen, knie en voet klachten, of andere klachten

Wanneer er iets traumatisch (is) gebeurd en je helemaal vast zit, je hebt er geen tijd voor, je moet verder, je wilt het niet voelen en/of het is de druppel die de emmer doet overlopen.

Stop:! Wanneer is het tijd voor jou?

Wil jij weer helemaal in je kracht staan, lekker in je vel zitten en in balans zijn?

Even helemaal me-time, lekker ontspannen, even alles loslaten en bijtanken.

Is het tijd voor verandering?

 

Wat doet de drum;

* De vibratie van de drum trilt diep in je lichaam door en helpt je helemaal te ontspannen en weerstand en spanning uit je lichaam neemt af waardoor er ruimte komt voor heling en herstel.

* De vibratie van de drum helpt om de energiebanen in je lichaam in balans te brengen en weer te laten stromen, en weer in je lichaam te komen waardoor je weer kunt gaan voelen.

* De vibratie van de drum maakt fysiek en emotioneel trauma en blokkades op een zachte manier los en /of kan in sommige gevallen zelfs oplossen.

*De vibratie van de drum helpt op een andere manier om inzicht te krijgen in zaken en dingen om de processen te versnellen en ondersteunen.

* De vibratie van de drum helpt om het hoofd of gedachten uit te schakelen omdat de hersenen in een droomstaat / meditatieve staat worden gebracht. Op deze wijze kun jij bij je innerlijke wijsheid en kennis, waar alle informatie aanwezig zijn die jij nodig hebt voor healing, inzichten, aanwijzingen en antwoorden om de stappen te kunnen maken die de verandering in je leven en gezondheid brengen.

 

Als drumtherapeut ondersteun ik je met de sjamaandrum tijdens je sessies door een van de verschillende drumsessies waarvoor jij kiest\ of nodig is en komen de inzichten, aanwijzingen of symbolen die een boodschap zijn voor jou waardoor jij je bewust wordt welke stappen jij nu mag maken voor de veranderingen, waardoor je helemaal in je kracht staat, in balans bent en lekker in je vel zit.

Zo kun jij zelf de verantwoordelijkheid over je leven en gezondheid weer in eigen hand nemen.

 

De tijd dat de therapeut jou zal helen is voorbij, je hebt alles in je !

 Een drumsessie kan zijn, 

 * Een Power retrieval

   De (levens)kracht terughalen d.m.v. een krachtdier of andere           krachtbron.

   (Ook voor kinderen en dieren geschikt)

​ * Een Divinatiereis,

   Hiervoor reis ik voor je voor kracht, gidsing of heling

   (kan voor elk thema )

 * Voor drum begeleide Trancereis

   Zelf reizen voor kracht, gidsing of heling

   (Kan voor elk thema)

  

 ​* Drum sessie voor healing van fysieke en / of psychologische     klachten

          Prijs per sessie € 70

          Het is ook mogelijk om een strippenkaart te kopen voor,

          3 sessies € 190

          6 sessies € 380

          9 sessies € 570

          Pinnen is helaas niet mogelijk.

bottom of page