top of page
IMG-4527.jpg

                              Reconnection

Reconnection is thuis komen bij jezelf, in je ware natuur.

 her-verbinden met je eigen bronkracht.

 

Wat als je,

Vanuit je hoofd in je hart komt, je hart opent, en terug in je lichaam bent.

Je lichaam is je handleiding, door het voelen van je trilling. Emoties zijn trillingen en deze trillingen willen je iets vertellen.

Door deze niet weg te duwen maar te omarmen en aan te kijken kun je oude pijn, trauma's, emoties, angsten helen.

 

Wat als je,

De perceptie en beleving van oude verhalen kunt loslaten.

De oude programma's , patronen en negatieve overtuigingen kunt laten oplossen, je innerlijke programmeringen veranderen, en een nieuwe versie van jezelf creëert.

 

 

De sjamanistische tradities werken al vele eeuwen met het Spiritveld (de Bron, Universum), het veld van eindeloze mogelijkheden, van creatiekracht.

 

Het Spiritveld is een veld van leegte, ruimte, van zijn. Deze leegte/ruimte is een veld van puur licht waarin healing, transfiguratie, transmutatie, transformatie en gidsing mogelijk is. Op fysieke, emotionele, mentale en spirituele aspecten van je lichaam. Het Spiritveld is ook het veld van manifestatie voor hoe jij je wil voelen en zijn.

 

Reconnection is werken met deze dimensie van licht, en je ware essentie om daarmee te her-verbinden. Deze verbindingen zijn er altijd al geweest maar we zijn ons er niet meer bewust van. Nu in deze tijd mogen we er weer bewust van worden om deze frequenties toe te laten tot in het diepste van ons wezen. Om je hart te openen en te verbinden met je innerlijke wereld en wijsheid.

 

 

 

Met Reconnection begeleid ik je met drum/ratel naar het Spiritveld voor healing, gidsing en manifestatie zodat je ware potentieel kunt leven., je een nieuwe versie van jezelf kunt zijn.

Je ware natuur is licht

Je essentie is licht

De levenskracht die weer gaat stromen

Je weer gaat stralen.

bottom of page